La missió de BOU Cafè és aconseguir que el consumidor gaudeixi amb cada tassa de cafè BOU i que els nostres clients obtinguin millors beneficis, augmentin la facturació i es diferenciïn de la seva competència amb un producte de qualitat excel·lent.

L’equip de BOU Cafè treballa per garantir l’”Espresso Perfecto”, un cafè de qualitat excel·lent i constant que proporciona plaer i sensacions.

Els cafès BOU gaudeixen d’un aroma i gust únic que traslladen al consumidor al punt daurat i àlgid del plaer i li descobreixen noves sensacions en el moment de degustar l’”Espresso Perfecto”. Per aconseguir-ho, BOU Cafè realitza una selecció rigorosa dels diferents orígens, aplica un procés de torrament envolvent (amb una corba de torrat específica per a cada origen) i elabora un blend o barreja única per obtenir una tassa de cafè de qualitat excel·lent, l“Espresso Perfecto”. 

Una de les bases fonamentals de BOU Cafè és el seu Equip Humà, integrat per professionals de múltiples disciplines, i treballen amb l’objectiu de convertir cada tassa de cafè en una autèntica obra d’art i garantint un servei eficient als clients.